Skip to content

Jazz

8 thoughts on “ Edin - Mentor Zajmi & Shenall Tokaj - Zikram Instrumental (CD, Album)

  1. Organizata ndërkombëtare e punës (ILO) miratoi sot traktatin e parë ndërkombëtar për dhunën dhe ngacmimin në punë, duke përfshirë parimin e sanksioneve, një tekst i shumëpritur, veçanërisht që prej nisjes së lëvizjes #MeToo.
  2. TOKË, ZJARR DHE UJË Ajo ishte një grua prej zjarri, Unë një planet i ftohtë akulli. Unë mërdhija dhe ajo digjej, Derisa një ditë lindi fjala. Fjalë pas fjalë filluam të hanim, Ajo akullin dhe unë zjarrin. Pastaj filluam të lumtur të qeshnim, Putheshim me njeri-tjetrin. Fjala rrodhi te zemra dhe mendja, Drejtësisht i vumë.
  3. Klarinetist Jakob Bobek je študiral klarinet na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Slavka Goričarja, leta je z odliko diplomiral na umetniški in pedagoški smeri. Dve leti kasneje () je pri istem profesorju zaključil tudi specialistični študij. V času študija je na tekmovanjih mladih glasbenikov Republike Slovenije vselej osvojil zlato plaketo ter tri prve in dve.
  4. shpir e zemer mi lendove. Pershendetje, ju kerkuat per termin shpir e zemer mi lendove dhe arkiva e muzikes shqiptare mp3 tek repdisttricabpotvewarmneserhungnedi.coinfo tregon se termi "shpir e zemer mi lendove" eshte kerkuar ne te kaluaren edhe nga vizitore te tjere te kesaj repdisttricabpotvewarmneserhungnedi.coinfo ket arsye ne kemi arkivuar cdo rezultat te mundshem qe mund te ket ky term ne boten e muzikes mp3 shqiptare te internetit.
  5. repdisttricabpotvewarmneserhungnedi.coinfo offer you the possibility to listen muzik shqip songs for free. The music listed at repdisttricabpotvewarmneserhungnedi.coinfo is uncopyrighted, in any way don't try to download or use for comercial purposes the listed music on repdisttricabpotvewarmneserhungnedi.coinfo, because you damage the Albanian music industry.
  6. Fillimisht Isaraj shpjegon se çfarë çështjesh gjykon dhe për çfarë vendos Gjykata Kushtetuese. Për këtë ai i referohet nenit /21, të Kushtetutës dhe rendit të gjitha çështjet që gjykohen nga kjo gjykatë dhe ku nuk bën pjesë dekreti i presidentit.
  7. Arshiva me e madhe e Muzikes Shqipe, tek ne mund te ndegjoni ose shkarkoni mbi 25, kenge shqip te gjitha koherave dhe zhandreve, mp3 shqip
  8. Instrumente dhe paisje muzikore të reja dhe të përdorura në shitje. Kërko shpallje për instrumente. Gjej instrumente dhe paisje muzikore si sint, harmonikë, piano, tupana, shkopinj, instrumente frymore, instrumente me tel, paisje muzikore sounding, për skenë dhe paisje për DJ dhe shumë lloje tjera të instrumenteve muzikore dhe pjesë të tyre në repdisttricabpotvewarmneserhungnedi.coinfo

Leave a Comment